digitalisering

Supplement

SUPPLEMENT er en kursus- og konsulentvirksomhed, der bidrager til udviklingen af menneskelige ressourcer i private og offentlige virksomheder.

 
 

Udfordring

Supplement havde brug for assistance til at navigere i det digitale landskab og var bremset af en manglende viden, der gjorde beslutninger i forhold til digitale systemer besværlig.

Løsning

KW rådgav og støttede virksomheden i valget og implementeringen af nye platforme og arbejdsgange på det digitale område.

Resultat

Supplement fik et solidt grundlag for deres digitale systemer, både udadtil og indadtil, der gav en større frihed til at fokusere på at udvikle og sælge kerneprodukterne.

Supplement havde brug for assistance med at at koble sine kerneydelser til den digitale verden. KW rådgav virksomheden med henblik på at bevæge sig over til nye teknologiske paradigmer og services.

Efter en vurdering af virksomheden, kom KW frem til en platform der involverede cloud-baseret kommunikation, implementering af nye arbejdsgange og en stærkere forbindelse mellem forretningen og den markedsføring virksomheden brugte på de digitale medier.

Ved at analysere virksomheden grundigt kunne KW hjælpe dem med at have et solidt beslutningsgrundlag når det kom til at vælge løsninger og optimere arbejdsgange.

KW bistår løbende med rådgivning i forhold til nye teknologier, ressourcestyring og generel støtte til virksomhedens IT-platform.


Ydelser

  • Rådgivning

  • IT-Support

  • Digital omstilling

  • Løbende service